Konsulenttjenester

Trenger du hjelp til:
– å utnytte plassen bedre
– å velge farger
– å møblere for best mulig romløsning
– å belyse boligen din
– å henge opp bilder

Jeg tilbyr hjelp og rådgivning med vekt på estetikk og funksjon. Når jeg innreder liker jeg å tenke fleksibilitet og helhet.

Jeg er opptatt av både lys og lyd.

All innredning bør begynne med selve rommet og hvordan du ønsker å bruke det. Ditt hjem skal tilpasses din livsstil, dine preferanser og dine behov.

Jeg vil hjelpe deg å skape et funksjonelt, komfortabelt og behagelig hjem som er godt å leve i. Hvert enkelt rom skal planlegges slik at det passer til formålet. Å planlegge hvordan plassen skal utnyttes, er en viktig del av innredningsprosessen. Det bør du tenke på lenge før du tenker på fargekart, tekstiler og møbler. Rommets form, størrelse og mengden av dagslys, bør influere på valget av farger, møbler og lyssetting.

Har du et rom for lite eller liten plass? Det er en spennende utfordring jeg gjerne hjelper deg med.

Du blir mest fornøyd og vil trives best i et hjem som reflekterer deg og ditt liv. Derfor må vi samarbeide for å skape ditt hjem.

Priser:
Kr 720,- eks mva per time. Ved spesielle prosjekter kan vi avtale fastpris.

Britt Sundaker, eier og daglig leder av …medmer:

Min bakgrunn:
Jeg har utdanning som møbelsnekker, er utdannet innen tekstilforming og som interiørkonsulent NKI. Jeg har i tillegg lest sosiologi og kunsthistorie, og har utdanning som coach.

Tidligere har jeg jobbet mange år i pressen med prosjekter innenfor IKT. Da hadde jeg hovedfokus på opplæring og coaching av journalister innen redaksjonell IKT.

Har du spørsmål, ønsker tilbud eller å vite mer, ser jeg frem til å høre fra deg.
Send en e-post eller kontakt oss på tradisjonell måte.

…medmer kan flette inn samarbeidspartnere etter behov.